Halloween cookies. With these better-than-candy ideas, you can choose to make your dough from scratch or upgrade store. Make Halloween faces using peanuts, raisins, chocolate or butterscotch chips or red candies for eyes, nose and mouth. Use colored coconut or chocolate sprinkles for hair.
Cookies are probably one of the easiest, most widely loved treats to make. Turning a delicious cookie recipe into a Halloween theme is pretty easy. Some of the tricks we use include: Switch out brown chocolate chips to Halloween colored chips. You can cook Halloween cookies using 16 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Halloween cookies
- You need of Per la frolla:.
- You need 300 gr of farina.
- Prepare 110 gr of zucchero.
- Prepare 130 gr of burro (oppure 50 grammi di strutto e 80 di burro).
- You need 1 of uovo intero.
- Prepare 1 of tuorlo.
- It's 1 cucchiaino of lievito.
- You need 1 pizzico of sale.
- You need of Per la glassa:.
- It's 150 gr of zucchero a velo.
- It's qualche cucchiaio of d'acqua.
- It's of coloranti alimentari.
- Prepare of Per la crema al burro:.
- It's 50 gr of burro morbido.
- It's 100 gr of zucchero a velo.
- It's of coloranti alimentari.
Use purple, orange, bright green frostings or food coloring. It's the most spook-tacular day of the year: Halloween is here and there will be sweets and treats galore. Whatever your plan, there are plenty of ways to take a bite and celebrate. Maureen, I saw this after a fiasco of a day making Halloween cookies, and how I wish you were by my side this afternoon to guide me!
Halloween cookies step by step
- Per prima cosa preparate la frolla, prendete la farina e il burro, lavorateli velocemente finchè avranno una consistenza "sabbiosa", ora aggiungete l'uovo e il tuorlo, lo zucchero, il lievito e il sale, lavorate velocemente sino ad amalgamare il tutto e poi chiudete nella pellicola e fate riposare almeno un'oretta. Trovate la ricetta della frolla sul nostro blog: https://noifacciamotuttoincasa.wordpress.com/2016/12/18/pasta-frolla-per-biscotti/.
- Una volta che la frolla ha riposato stendetela a circa mezzo centimetro di spessore e poi utilizzando degli stampini tagliate i vostri biscotti, metteteli su un foglio di carta forno e infornate a 170-180° per 25 minuti circa..
- Mentre i biscotti cuociono preparate le glasse colorate, mettete in ogni ciotolina circa 1/4 dello zucchero a velo e aggiungete 1/2 cucchiaio di acqua in ogni ciotola, mescolate fino ad ottenere una crema di consistenza morbida, a questo punto colorate ogni ciotola con un colore diverso (in questo caso verde, marrone, nero e una bianca)..
- Preparate anche la crema al burro, montando il burro morbido con lo zucchero a velo, in ultimo colorate di verde..
- Una volta cotti i biscotti fateli raffreddare bene e poi procedete alla glassatura..
- Riponeteli in frigorifero 10 minuti per far solidificare poi procedete alle decorazioni....
- Utilizzate la crema al burro verde per fare il prato e guarnire l'albero....
- Ora non vi resta che montare il tutto.....Buon Halloween a tutti!.
The cookies were great, but my decorating was a disaster - yours came out great! So glad you will get to go to Canberra, can't wait to read all about it! Most pics in this album are NOT my cookies. Those that are, are labeled as Edible Canvas Creations. Most of these are cookies that I might like to try one day.
Nessun commento:
Posta un commento
Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.