Avocado Toast. Watch how to make perfect avocado toast, plus find four fun and easy variations on plain avocado toast! Avocado toast is a type of open sandwich or toast with mashed avocado, salt, black pepper, and citrus juice. Potential additional ingredients that enhance the flavor are olive oil, hummus.
We've been seeing avocado toast pop up on breakfast and brunch menus in cafes everywhere for years. Healthy avocado toast is super easy to make and makes the perfect addition to any breakfast or an Avocado toast has become my new favorite breakfast/snack. It's healthy, simple, and delicious and. You can have Avocado Toast using 16 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Avocado Toast
- You need 4 fette of salmone affumicato.
- Prepare 8 of olive verdi denocciolate.
- You need of Insalata verde.
- Prepare of Per i toast:.
- You need 4 fette of pane in cassetta senza crosta.
- It's 2 of uova e 2 tuorli.
- It's 2 cucchiai of parmigiano.
- Prepare of Sale, pepe.
- Prepare of Pangrattato per la panatura.
- It's of Per la crema di avocado:.
- Prepare 170 g of polpa di avocado.
- You need 80 g of mandorle.
- Prepare 4 cucchiai of olio evo.
- It's of menta fresca.
- It's of Sale, pepe.
- Prepare of Mezzo lime spremuto.
Here's the easiest way to make avocado toast, along with my favorite toppings! Chances are you've seen it on the menu at your favorite little brunch place at some I love avocado toast topped with a runny egg or thick slice of tomato, but perhaps my favorite is the. Avocado toast these days, well, it's gone mainstream. But that doesn't mean we should take it for granted.
Avocado Toast step by step
- Innanzi tutto preparate la crema di avocado, frullato gli ingredienti tutti insieme: la polpa dell'avocado fatta a pezzetti e privata di buccia e noccioli interni, le mandorle pelate e senza pellicola, le foglie di menta lavate e fatte a pezzetti, il lime spremuto, il sale e l'olio aggiunti secondo il vostro gusto..
- Tritate finememte con il frullatore ad immersione fino a ottenere una crema liscia e omogenea..
- Cooprite per evitare l'ossidazione e tenete in frigorifero..
- Tagliate ogni fetta di pane in 4 triangoli..
- Sbattete uova e tuorli e unitevi parmigiano, sale e pepe..
- Immergere i triangoli di pane nell'uovo, poi nel pan grattato, ma solo su un lato, lasciando l'altra faccia solo con l'uovo..
- Scaldate l'olio di semi fino a 130° e immergetevi il pane, prima sul lato del pangrattato e poi su quello senza. Fate dorare, scolate e lasciate raffreddare su una gratella coperta da carta assorbente..
- Quando il pane fritto si sarà raffreddato, farcite 2 triangoli di pane fritto con la crema di avocado, mezza fetta di salmone, una foglia di insalata e mettete l'oliva a chiudere il toast..
- Servite freddi, accompagnando con bollicine bianche o rosate.
Avocados are a water-hungry crop, and with drought conditions being what they are. Perfect for breakfast, lunch and yes, even dinner! A huge thank you to Silver Hills Bakery for sponsoring this video and supporting the HealthNut Community one avocado toast at a time! Avocado toast is my go-to breakfast these days. I used to be a sweet breakfast person, eating only oatmeal with fruit, peanut butter jelly toast or a smoothie every morning.
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