Newyork cheesecake. New York Cheesecake recipe made simple. Yes, we all know cheesecake is the best but it's also a STRUGGLE to make. They either turn out under baked, over baked, over mixed, or cracked on top.
A classic New York style cheesecake that's perfectly executed can be hard to come by. New York Cheesecake is typically more dense, with a creamier smoother texture and a lightly browned exterior. This cheesecake recipe uses a mixture of sour cream and cream cheese to create the rich. You can have Newyork cheesecake using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Newyork cheesecake
- You need 250 gr of biscotti digestive.
- It's 80 gr of burro.
- It's of Per la base.
- It's of Per la crema.
- You need 500 gr of formaggio spalmabile tipo Philadelphia.
- Prepare of Scorza di un limone.
- You need 120 gr of zucchero.
- You need 4 of tuorli.
- You need 30 gr of amido di mais.
- You need 200 gr of panna liquida fresca.
- You need 1 pizzico of sale.
A New York - style cheesecake is known for it's dense, tangy texture resulting from the addition of sour cream to the cream cheese mixture. I also add a bit of lemon juice to help round out the flavor. A fluffy, creamy New York-style cheesecake is topped with a buttery brown sugar and cinnamon streusel crumb topping in this unique cheesecake recipe. You will love the contrast of crumbly spiced.
Newyork cheesecake instructions
- Preriscalda il forno a 150° (ventilato). Metti nel boccale 80 g di burro 2 Min. 50° Vel. 2. Unisci 250 g di biscotti tipo digestive, e frulla 10 Sec. Vel. 6. Fodera il fondo di una teglia a cerniera di 22 cm di diametro con un foglio di carta da forno. Versa il composto e schiaccia bene sul fondo e sui lati (per un'altezza di 2 cm) con il dorso di un cucchiaio. Metti a rassodare nel frigorifero. Lava e asciuga il boccale con l'autopulizia veloce..
- Preleva la scorza di un limone non trattato con il pelapatate, mettila nel boccale e trita 3 Sec. Vel. 8. Raccogli sul fondo con la spatola e ripeti 3 Sec. Vel. 8. Unisci 500 g di formaggio spalmabile tipo Philadelphia, 120 g di zucchero e amalgama 1 Min. Vel. 4. Apri 4 uova e separa i tuorli dagli albumi. Aggiungi nel boccale i tuorli, 30 g di amido di mais, un pizzico di sale e lavora ancora 1 Min. Vel 5.
- Versa nel boccale 200 g di panna liquida e lavora ancora 1 Min. Vel. 5. Riprendi la base dal frigorifero e versa sopra il composto. Cuoci 50 Min. a 150°. Lascia freddare, togli dallo stampo e completa con 300 g di marmellata. Fai riposare in frigorifero 2-3 Ore. Consigli Il segreto di una farcia morbida e cremosa è nella cottura: la cheesecake deve cuocere lentamente e a bassa temperatura. Se comincia a scurirsi presto, abbassa la temperatura a 140°..
Here are seven favorite versions: and no. For the perfect New York Cheesecake, be sure to bake it in a water bath. Here's exactly how to do it. If you love cheesecake (and who doesn't?), this is a recipe to try. Creamy and sweet, it's the gold standard for all cheesecakes!
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