Healthy Pumpkin Mini NY Cheesecake. These Mini Pumpkin Cheesecakes feature an easy three ingredient gingersnap cookie crust with a smooth and creamy pumpkin cheesecake filling on I thought it would only be appropriate to start with these adorable Mini Pumpkin Cheesecakes. I love mini desserts because they're perfect for. Healthy Pumpkin Mini "Cheesecakes": Pumpkin is very high in Beta Carotene (Vitamin A), as well as antioxidants, which keep your cells healthy.
For those of you still in denial that cheesecake has calories you want to look away at point. This Skinny Mini Pumpkin Cheesecake is every bit as good as the Cheesecake Factory's. Easy, light, creamy and full of pumpkin flavor, definitely a dessert On a food note, something that brings me joy AND that cannot wait is this Skinny Mini Pumpkin Cheesecake! You can have Healthy Pumpkin Mini NY Cheesecake using 18 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Healthy Pumpkin Mini NY Cheesecake
- It's of Per la base:.
- It's 40 gr of biscotti secchi.
- It's 1 cucchiaino of miele.
- Prepare 1 cucchiaio of latte.
- Prepare of Per la crema al formaggio:.
- You need 60 gr of ricotta light.
- Prepare 100 gr of yogurt bianco.
- Prepare 250 gr of zucca cruda.
- You need 1 of uovo.
- Prepare 5 gr of amido di mais.
- Prepare of cannella.
- It's of aroma vaniglia.
- You need of dolcificante (o 1 cucchiaio di eritritolo o 2 di zucchero).
- It's 1 pizzico of sale.
- Prepare of Topping:.
- Prepare of cacao amaro in polvere.
- It's of lamponi.
- You need of granella di nocciole.
I want you to know that I made this. Mini cheesecakes are not only easier than a full cheesecake, they take half the time to prepare! Bake deliciously creamy mini cheesecakes in a muffin pan! Pumpkin Spice No-Bake Cheesecake is an easy, light cheesecake made with pumpkin puree and spices.
Healthy Pumpkin Mini NY Cheesecake step by step
- Pulite la zucca, tagliatela a cubetti e cuocetela in micronde per 7-8 minuti..
- Tritate finemente i biscotti secchi (io ho utilizzato le fette biscottate senza glutine), aggiungete il latte ed il miele e mescolate fino ad amalgamare tutti gli ingredienti..
- Prendete uno stampo da 10cm, foderatelo di carta forno e versatevi i biscotti tritati. Schiacciate per bene fino ad ottenere uno strato bello compatto. Aiutatevi schiacciando con il fondo di un bicchiere. Riponete in frigo mentre preparate la crema..
- Prendete la zucca precedentemente cotta al microonde, versatela in un mixer e frullatela fino ad ottenere una purea. Aggiungete man mano la ricotta e lo yogurt ed amalgamate bene..
- A questo punto aggiungete gli altri ingredienti: l'uovo, la cannella, il dolcificante scelto, il pizzico di sale, l'aroma alla vaniglia ed infine l'amido di mais..
- Riprendete la base dal frigo e versatevi sopra la crema al formaggio..
- Mettiamo lo stampo nel cestello della nostra friggitrice ad aria precedentemente riscaldata e facciamo cuocere per 30 minuti a 150°. Se non avete la friggitrice ad aria è possibile cuocere la nostra mini cheesecake anche in forno normale a 160°..
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