Una raccolta di ricette gustose, facili e deliziose

How to Cook Perfect Zuppa Toscana

Zuppa Toscana. Homemade Zuppa Toscana is loaded with Italian sausage, bacon, kale and potatoes. If you love the Zuppa Toscana at your local chain Italian restaurant, you will adore this soup. The rich soup is made with Italian sausage, potatoes, cream, and crushed red pepper.

Zuppa Toscana What is Zuppa Toscana Zuppa Toscana simply put is a Tuscan style soup. This hearty Italian soup recipe has potatoes, sausage and bacon in a light, creamy broth. Who isn't a fan of the creamy, spicy soup at your. You can cook Zuppa Toscana using 12 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Zuppa Toscana

  1. It's 250 g of fagioli.
  2. It's 1 of cavolo cappuccio.
  3. Prepare 4 of zucchine.
  4. Prepare 200 g of cavolo nero.
  5. Prepare 2/3 of cipolle.
  6. You need 2 of carote.
  7. You need qb of Sedano.
  8. It's 2 rametti of prezzemolo.
  9. You need qb of Olio.
  10. Prepare 2 cucchiai of passata di pomodoro.
  11. You need 1 of e 1/2 dado.
  12. It's 4/5 fette of sottili di pane.

This is a clone of the Olive Garden Zuppa Toscana. Tried and true, approved by former Olive Garden chefs. Zuppa Toscana (Better than Olive Garden!) Zuppa Toscana Soup. A favorite Italian hearty soup made with sausage, potatoes, and bacon in a If you have ever eaten at Olive Garden and tried their Zuppa Toscana Soup, you may have become.

Zuppa Toscana instructions

  1. Lessare i fagioli in una pentola..
  2. Pulire il cavolo nero spezzettando la foglia e togliendo la parte centrale..
  3. Lavare le zucchine e il cavolo cappuccio spezzettando le foglie. Spezzettare anche il prezzemolo la carota e il sedano..
  4. In una pentola capiente versare un po’ di olio. Sbucciare le cipolle e tagliarle a pezzetti nella pentola. Far soffriggere..
  5. Mettere metà dei fagioli nell’olio con la cipolla..
  6. Metterci anche il dado e la passata di pomodoro..
  7. Tritare l’altra metà dei fagioli nella pentola aggiungendo anche la loro acqua di cottura..
  8. Scolare tutta la verdura lavata in precedenza e metterla nella pentola. Far cuocere per circa 2 ore..
  9. Spezzettare una fetta sottile di pane in ogni piatto e versarci un po’ di zuppa. Lasciarla per 1 minuto per far sì che si inzuppi..
  10. Versare la restante zuppa..

Many people either love it or hate it. I just like this soup a lot. Zuppa Toscana Soup that's Even Better than Olive Garden's! This soup is a regular in my home, it's This recipe is inspired by the Zuppa Toscana Soup at Olive Garden but when you make it fresh at. The whole family will love this copycat One Pot Olive Garden Zuppa Toscana Soup!

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.