Tortellini. Making tortellini from scratch is a labour of love, which is why it's often associated with Italian Christmas as the whole family can pitch in to make a batch. One night I had frozen cheese tortellini on hand and didn't have a clue about what I was going to make. I scanned my cupboards and refrigerator and soon I was happily cooking.
Homemade tortellini is one of the most important recipes of my hometown, Bologna! Along with Bolognese ragù and Lasagne, this recipe is an authentic icon of the Emilian culinary tradition. Senza il grana, è una schifezza. You can have Tortellini using 14 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Tortellini
- It's of Per la sfoglia.
- You need 4 of uova.
- You need 400 g of farina.
- It's of Per il ripieno.
- It's 70 g of carne bovina.
- Prepare 70 g of lonza di maiale.
- It's 80 g of prosciutto crudo.
- Prepare 80 g of mortadella.
- Prepare 150 g of parmigiano reggiano.
- You need 20 g of burro.
- Prepare 1 of uovo.
- Prepare q.b. of noce moscata.
- Prepare q.b. of sale.
- Prepare q.b. of pepe.
Ecco pronti i tortellini, da gustare in compagnia. Spinach Tortellini en Brodo (in broth) is an Italian soup made with spinach and cheese tortellini and vegetables in a light broth. In half a gallon of rapidly boiling salted water add the tortellini in batches. Tortellini is ring-shaped pasta made from durum wheat and eggs, and stuffed with meat, cheese or vegetables.
Tortellini instructions
- Preparare la pasta all'uovo: mettere la farina su una spianatoia, formare una fontanella al centro e aggiungere le uova. Impastare fino ad ottenere un impasto morbido e liscio. Coprire con la pellicola e far riposare almeno 30 minuti..
- Preparare il ripieno: tagliare a pezzi grossolani la polpa di vitello e la lonza di maiale. Far sciogliere in una padella il burro, aggiungere la carne e far rosolare per una decina di minuti. Una volta intiepidita inserire la carne nel mixer insieme al prosciutto crudo, la mortadella, il parmigiano, noce moscata, sale, pepe e uovo fino ad ottenere un composto omogeneo..
- Riprendere la pasta all'uovo e stenderla sottile. Tagliare dei quadrati di 4 cm per lato ed adagiare al centro un po' di ripieno. Prendere il quadrato e piegare la pasta a triangolo premendo bene i bordi e poi unire le due estremità della base..
- Cuocere nel brodo di carne..
It sometimes comes in round, square and triangular shapes. Top recipes for hearty tortellini soup, cool tortellini salad, and tasty tortellini sauces. Tortellini, İtalyanların kapalı makarnasına verilen isim. Ancak henüz makarnanızı kendiniz yapma aşamasında değilseniz, hazır tortellini'yle de çok lezzetli bir yemek yapabilirsiniz. Slow Cooker Creamy Tortellini Soup is pure comfort food, loaded with vegetables, Italian sausage and cheese tortellini!
Nessun commento:
Posta un commento
Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.